Ervaringen oogmigraine

Verschillende klanten zijn zo blij met het Oogmigraine gelmasker dat zij hun ervaringen met jou willen delen.

“Ik heb al jaren last van migraine. Het aantal feestjes dat ik door die migraine heb moeten missen is niet meer op één hand te tellen. Dankzij het Oogmigraine gelmasker ben ik veel sneller weer op de been dan anders. Ik ben er heel erg blij mee!”
Lotte van Workum – Alblasserdam

“Vanwege mijn migraineklachten moest ik mij met regelmaat ziekmelden. Mijn baas deed er nooit moeilijk over, maar ik vond het zelf wel erg vervelend, ook naar mijn collega’s toe. Ik was er vaak meerdere dagen tussenuit vanwege migraine. Dankzij het Oogmigraine gelmasker worden mijn klachten direct minder. Ik vind het een topproduct!”
Evelien Losser – Oss

“Een vriendin van mij wees mij op het bestaan van het Oogmigraine gelmasker. Ik had al zoveel dingen geprobeerd dat ik er niet veel van verwachtte. Maar tot mijn verbazing werkt dit echt!”
Jo-Ann Swierts – Roermond

button klik hier en bestel nu uw gelmasker

“Het zoveelste product dat wel weer niet zal werken, dacht ik. Ik was op zijn zachtst gezegd erg sceptisch over dit hulpmiddel. Toch geprobeerd, want … tsja: baat het niet dan schaadt het ook niet. En het werkt nog ook! Super!”
Youri van Velzen – Emmeloord

“Sinds mijn puberteit heb ik last van hormonale migraine. Dat betekent elke maand weer hetzelfde gedoe… maar nu is het anders. Dankzij het Oogmigraine gelmasker duren de migraineaanvallen veel korter.”
Janneke van Doorn – Rotterdam “

De Oogmigraine verhelper helpt me te ontspannen en de hoofdpijn verdwijnt heel snel.”
Sjoukje Smit – Leeuwarden

“Veel mensen beseffen niet hoe ingrijpend een migraineaanval kan zijn. Het is meer dan een hoofdpijntje! Ik heb vaak meerdere dagen last van hoofdpijn, braken en zo. Ondanks de medicatie die ik van de dokter krijg. Dit hulpmiddel is echt geweldig. Het is geen wondermiddel, maar het komt er wel heel dichtbij!”
Eefje Jansen – Zeist

“Ik heb migraine die wordt uitgelokt door hormonale schommelingen. Vooral als ik ongesteld moet worden heb ik klachten als bonkende koppijn en vaak moet ik er ook bij overgeven. Die koppijn maakt me soms radeloos! Ik ben heel erg blij met dit product. Ik gebruik het bij voorkeur koud, dan geeft het me een directe pijnverlichting. En ik kan het mij verbeelden, maar ik heb het idee dat de aanval ook korter duurt.”
Rebecca Emmink – Assen

“Ik was op zoek naar iets tegen mijn hoofdpijn toen ik dit ontdekte. De klantervaringen spraken mij aan, dus wilde ik het ook eens proberen. En het werkt echt!”
Roy van Buren – Den Haag

“Sinds de geboorte van mijn jongste dochter heb ik met regelmaat last van migraine. Ik heb al zoveel geprobeerd, dat ik er eigenlijk niet meer in geloofde. Mijn zus raadde mij dit aan, dus heb ik het (met tegenzin) besteld. Ik geloofde niets van al die mooie beloftes. Nu moet ik mijn vooroordelen terugnemen! De Oogmigraine verhelper doet precies wat het belooft.”
Annelies van Gorkum – Groningen

“Ik heb een drukke baan en ervaar daardoor veel stress. Zou ik daarom zo vaak last van migraine hebben? Ik vind mijn werk te leuk om er mee te stoppen, maar die migraine vind ik wel erg vervelend. Dankzij het Oogmigraine gelmasker heb ik de klachten snel onder controle en kan ik lekker door blijven werken.”
Emiel de Groot – Almere

“Sinds een paar jaar heb ik weleens een oogmigraine aanval, zonder hoofdpijn. Volgens de huisarts zijn er geen medicijnen. De Oogmigraine verhelper helpt me tijdens een aanval te ontspannen tot de klachten weg trekken.”
Jolanda Buisman – Driebergen

“Jarenlang heb ik lopen klooien met koude, natte washandjes die snel de temperatuur van mijn lichaam aannemen. De gel in dit masker blijft heel lang koud waardoor het langdurig werkt tegen mijn hoofdpijn. Geen gedoe meer met washandjes, ideaal!”
Chandrika Doornkamp – Arnhem

“Had ik dit product maar jaren eerder ontdekt!”
Ilonka van der Kamp – Deventer

“Ik ben een actief persoon en vind het dan ook moeilijk dat zo’n ziekte als migraine mijn hele leven stil kan leggen. Stilzitten is echt niet mijn ding, maar ik ben tijdens een aanval echt tot niets in staat. En je kunt ook nergens afleiding in zoeken, lezen en tv-kijken lukken echt niet. Nu heb ik het Oogmigraine gelmasker en dat helpt me echt! In een mum van tijd zijn de pijnklachten verdwenen en kan ik weer lekker actief bezig zijn.”
Chantal de Jong – Staphorst

button klik hier en bestel nu uw gelmasker

“Migraine, ik wens het mijn ergste vijand nog niet toe. Een migraineaanval is echt de hel. De Oogmigraine verhelper brengt hemelse verlichting!”
Evert de Boer – Enschede

“Ik ben zo blij dat ik dit product ontdekt heb! Ik neem het Oogmigraine gelmasker overal mee naartoe zodat ik hem bij me heb als de eerste symptomen zich voordoen.”
Ilse de Jager – Beilen

“Mijn tante vertelde mij over het Oogmigraine gelmasker en ze heeft gelijk. Het werkt echt!”
Marianne de Vries – Sneek